Alle vacatures

OP ONZE LOCATIES

Hier gebeurt het

Je zoektocht begint hier, maar uiteindelijk ga je op een van onze locaties aan de slag. Je wil nu alvast meer weten, dat snappen wij. Hoe ziet het eruit, hoe is de sfeer? Wie kan je dat beter vertellen dan een van je toekomstige collega’s.

De Warande Academie haalt echt bij iedereen eruit wat erin zit. Er wordt gekeken naar waar je goed in bent. Collega’s kun je alles vragen, de meesten hebben zelf de opleiding ook gedaan.
Viviën van Barneveld
Leerling BBL Niveau 2  -  De Loericker Stee
Ik vervul een mooie rol. Als tussenpersoon voor bewoners en hun naasten kan ik dingen bespreekbaar maken. Mantelzorgers zien soms niet dat hun geliefde achteruitgaat of dat bepaalde dagelijkse dingen niet meer gaan. Door dat te bespreken, oplossingen te bieden en afspraken te maken, kunnen we het leven vaak een stuk prettiger maken. Voor bewoners én voor de mantelzorger. Communicatie is daarbij heel belangrijk. Gelukkig krijgen we veel workshops en cursussen aangeboden om ons daarin te blijven ontwikkelen.
Gerda Contermans
Verzorgende IG  -  Bovenwegen
Wat maakt Warande leuk?
Yannick Gregorius
Servicemedewerker  -  Heerewegen
Wat je vandaag leert, breng je morgen in de praktijk.
Lotte Kroes
Leercoach  -  Academie
Hoe is het om te wonen op je werk?
Dominique Nagtegaal
Verzorgende IG niveau 3  -  Heerewegen
Wat vind jij belangrijk bij het roosteren?
Samantha Brouwer
Planningmedewerker  -  Heerewegen
Welke laatste ontwikkeling moet de bewoner nog maken en hoe kunnen we hierbij helpen? Daar gaan we bij het Leendert Meeshuis elke dag voor.
Marijke Hulsman
Manager zorg  -  Leendert Meeshuis
Ik zorg voor de medewerkers zodat zij kunnen zorgen voor de bewoners. Medewerkers moeten gezond blijven om goed hun werk te kunnen doen. Mijn opleiding en achtergrond komen goed van pas in mijn werk. Ik ben verantwoordelijk voor de zorgkwaliteit, de medewerkers en de financiën van de locatie.
Sabine Bokkers
Manager zorg  -  In de Dennen
Welke ontwikkelingen spelen er bij Warande?
Adriëtte van Veenschoten
Manager zorg  -  Heerewegen
Ik voel me verwend bij Warande. Ik kom uit de gehandicaptenzorg en deze CAO is echt beter: hoger salaris, meer vakantie-uren en het allerfijnste vind ik dat ik mijn uren heel flexibel kan inzetten. Dat kan niet op elke functie, maar wel op die van mij.
Angelique Rosa
Zorgbemiddelaar  -  Centraal Bureau
Wat zijn cadeaumomenten binnen Warande?
Lidewij Hartman
Communicatieadviseur  -  Centraal Bureau

Jij staat centraal

Word jij hier enthousiast van? Misschien wandel je al heel snel zelf door de gangen van onze locaties.

Bekijk alle vacatures