Warande Academie

Warande leren en ontwikkelen
Warande heeft de ambitie een lerende organisatie te zijn, waar je niet alleen leert in een leslokaal, maar waar je ook leert tijdens het werk, van en met elkaar.

Warande stimuleert medewerkers om regie te nemen over hun eigen ontwikkeling. De aanwezige talentscan en feedbacktool geven input voor het eigen Persoonlijk Ontwikkelplan.

Samen werken aan vakmanschap
Samen werken aan vakmanschap is een vereiste om in te spelen op de veranderingen in de langdurige zorg. Door samen te leren en te ontwikkelen kan Warande goede zorg bieden en bijdragen aan een fijne dag voor haar cliënten.

Meer informatie

Warande heeft een groot aanbod aan leeractiviteiten, zoals:

  • Klassikale trainingen en scholingen, zoals palliatieve zorg, EVV-scholing, omgaan met dementie, onbegrepen gedrag en een leertraject voor zorgassistenten en servicemedewerkers. De trainingen worden op onze locatie bij de Warande Academie verzorgd.
  • E-learning van Noordhoff (geaccrediteerde modules op zorginhoudelijk vlak) en Goodhabitz (algemene vaardigheden).
  • Leerplatform REIN, op het prikbord van REIN vinden medewerkers korte leermomenten met REIN op het gebied van persoonsgerichte zorg, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Via de digitale assistent AskMe van Noordhoff Health krijgen medewerkers in maximaal 3 kliks antwoord op hun zorginhoudelijke vraag.
  • Praktijktoetsing door intercollegiale toetsers. De opgeleide intercollegiale toetsers toetsen en tekenen de veel voorkomende handelingen af in de dagelijkse praktijk. Zo leren wij van en met elkaar. De praktische bekwaamheid leggen wij vast in een digitaal instrument.

Warande is altijd op zoek naar passende leerinterventies. Zo ontwikkelen wij in 2021 escape boxen. Een escape box kan worden ingezet bij een scholingsmoment op de afdeling, voor een actieve start met nieuwe medewerkers, of om een ‘verplicht thema’ eens op een andere manier in het teamoverleg op de kaart te zetten.

Elke verzorgende en verpleegkundige kan zich bij Warande kosteloos inschrijven in het kwaliteitsregister V&V. Dit is hét digitale hulpmiddel voor de zorgmedewerker om zijn/haar deskundigheid bij te houden en helpt om te voldoen aan de Beroepsnorm deskundigheidsbevordering.

Enthousiast?

Voel je er wat voor om een belangrijke rol te spelen in het leven van
onze cliënten? Dan is Warande dé werkplek voor jou.