“Ik heb in mijn leven al veel vakantiebaantjes gehad, maar geen één was zo leuk als die bij Warande.”

Sebastiaan van Meeteren

Vakantiekracht

Ik ben inmiddels al ruim vijf jaar werkzaam binnen Warande waarvan vier jaar als vakantiekracht. Tijdens je werkzaamheden ben je constant in contact met de bewoners van Warande. Je verzorgt voor hen de maaltijd, je doet een spelletje met ze of je maakt een lekkere wandeling buiten. Veel van je werkzaamheden doe je om het de bewoners naar de zin te maken.

Werken bij Warande is ontzettend leerzaam en ontzettend leuk. Je werkt altijd in een gezellig team met mensen om je heen die je kunnen helpen als dat nodig is. De dagen gaan ontzettend snel voorbij en Warande is de ideale plek om een zakcentje bij te verdienen. Ik heb in mijn leven al veel vakantiebaantjes gehad, maar geen één was zo leuk als die bij Warande.

Word jij mijn nieuwe collega?

Voel je er wat voor om een belangrijke rol te spelen in het leven van
onze cliënten? Dan is Warande dé werkplek voor jou.