“Het is zoveel meer dan alleen wassen en aankleden.”

Sam van Reenen

Verpleegkundige

Ik heb hiervoor gewerkt in de evenementenorganisatie. Toen ik thuis kwam te zitten,
raadde mijn moeder me aan om in de zorg te gaan werken. Eerst had ik mijn twijfels, ik verwachtte dat het werken in de zorg alleen het wassen en het lezen van een krantje met zorgvragers was. Dit is zeker niet wat werken in de zorg inhoudt, er is zo veel meer dan dat. Mijn twijfels over het werken in de zorg waren snel verdwenen en het heeft voor mij heel goed uitgepakt.
Toen ik startte met de VIG opleiding werkten er relatief weinig mannen in de zorg, inmiddels zie je dat het er steeds meer worden.

De combinatie van werken en leren vind ik ideaal. Je leert de theorie en ziet vervolgens gelijk hoe het in de praktijk wordt toegepast.
In het begin is het even wennen, maar het leren en werken traject is zeer goed te doen. Het werk is uitdagend en afwisselend, je leert in te spelen op bepaalde situaties.
In dit werk kun je echt iets betekenen voor bewoners, dat vind ik zo mooi.

Word jij mijn nieuwe collega?

Voel je er wat voor om een belangrijke rol te spelen in het leven van
onze cliënten? Dan is Warande dé werkplek voor jou.

Bekijk onze vacatures