“We gaan uit van de wensen van de bewoner.”

Petra van Nieuwenhuizen

Verzorgende IG

Ik werk vanaf 2011 bij Warande. Ik ben begonnen als VAG-er, dat staat voor Algemene Gezondheidszorg dan ga je wat meer in op de psychogeriatrie.

Als VAG-er mocht ik al een aantal verpleegtechnische handelingen doen, maar lang niet alles. Toen kreeg ik de kans om intern de VIG te doen, vooral bedoeld voor de verpleegtechnische handelingen. Dit heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt. Om dit bij te houden, doe ik nu om de 3 jaar een BIG-scholing.

Daarna ben ik gestart met de EVV-opleiding, ik zorg ervoor dat alle zorg die de bewoner krijgt op elkaar is afgestemd en hou de continuïteit van zorg in de gaten. We gaan uit van de wensen van de bewoner.  We zorgen voor een veilig en prettig woonklimaat.

Word jij mijn nieuwe collega?

Voel je er wat voor om een belangrijke rol te spelen in het leven van
onze cliënten? Dan is Warande dé werkplek voor jou.

Bekijk onze vacatures