“Ik had dit 30 jaar eerder moeten doen.”

Jacorien van Manen

Zij-instromer verzorgende IG

Ik heb altijd gewerkt op administratief gebied. Na een tijd kwam ik erachter dat ik toch graag wat anders wilde doen. Een vriendin riep al een tijd dat werken in de zorg de ideale baan voor mij zou zijn. Als kostwinner twijfel je dan toch.

Werken en leren bij Warande is de ideale combinatie. Vanaf het moment dat ik hiermee begon, zijn al mijn twijfels verdwenen. Het is pittig, je moet weer beginnen met leren en dit zien te combineren met het werk in de praktijk. Het is goed te doen als je je er volledig voor inzet.
Het werk dat je mag doen is zeer afwisselend en de waardering van de bewoners die je daaruit haalt is zo fijn! Geestelijk vergt het veel van je, maar het werk is zo mooi.

Word jij mijn nieuwe collega?

Voel je er wat voor om een belangrijke rol te spelen in het leven van
onze cliënten? Dan is Warande dé werkplek voor jou.

Bekijk onze vacatures