Flexbureau van Warande

Een vaste baan én flexibel inzetbaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Kom werken voor het flexbureau van Warande!

Warande heeft zeven vestigingen in Bilthoven, Houten en Zeist. Als medewerker van de flexpool ben je op alle vestigingen inzetbaar. Zo kan je op bijna 30 verschillende afdelingen werken met diverse doelgroepen. Zoals  revalidatie, somatiek en psychogeriatrie. Als je van afwisseling houdt, ben je bij ons op de juiste plek!

Even voorstellen

Het flexbureau vult de openstaande diensten in bij alle zeven locaties van Warande. Dit zijn ad-hoc diensten die de afdeling zelf niet kan invullen. Maar het gaat ook om langdurige vervanging zoals bij zwangerschapsverlof of ziekte. Wij ondersteunen de locaties met ruim 80 zorgmedewerkers in de flexibele schil. Het is daarom van belang dat je flexibel bent in het aantal uren en werkdagen per week en in je werkplek (locaties en doelgroepen). Je ziet het als een uitdaging om op meerdere locaties te werken. Dat vraagt extra inzet van jou! Je moet je snel zaken eigen kunnen maken en je moet vooral durven vragen als iets niet lukt of niet duidelijk is. Maar je vindt deze afwisseling vooral leuk. Het flexbureau bestaat uit een team van twee intercedenten, drie  planners en de manager flexbureau.

Meer informatie

Het flexbureau van Warande heeft diverse mogelijkheden voor gekwalificeerde, ervaren en gemotiveerde medewerkers in de intramurale zorg. Zeker wanneer je open staat voor diversiteit kun je direct aan de slag. Op deze manier ontdek je werkend onze organisatie en doorplaatsen naar de afdeling van je voorkeur behoort vaak tot de mogelijkheden.

Ben jij (bijna) gediplomeerd in de zorg en werk je graag flexibel?

Volg jij een opleiding tot VIG of verpleegkundige en wil je naast je studie ervaring opdoen in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als 2e, 3e of 4e jaars student kun je bij ons altijd aan de slag en ervaring opdoen met diverse doelgroepen en op verschillende locaties en afdelingen. Inschaling en functie bepalen we aan de hand van je leerjaar, ervaring en afgetekende voorbehouden handelingen.

Als flexmedewerker krijg je eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en voor een aantal uren. Wel met de mogelijkheid, bij goed functioneren, tot een vaste aanstelling. Wil je in een bepaalde periode meer uren werken dan je contracturen? Dat is altijd mogelijk. De keuze voor het soort contract is afhankelijk van een aantal factoren zoals jouw inzetbaarheid, beschikbaarheid, kwalificaties en onze vraag. Dit bespreken we altijd persoonlijk met jou.

Als flexmedewerker heb je deels zelf de regie in handen. Via een app schrijf je je snel en eenvoudig in op openstaande diensten of geef je je beschikbaarheid door. In principe ben je inzetbaar voor alle locaties van Warande. Bevalt het je bij een bepaald team of locatie heel goed dan heb je altijd de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste afdeling.

We zien jou als een aanvullende waarde voor de vaste teams. Jij ziet en hoort veel op de verschillende afdelingen en dit maakt jou belangrijk en daardoor heb je veel kennis en inzicht.

 • Je bepaalt (deels) zelf wanneer en hoeveel je beschikbaar bent voor diensten.
 • Doordat je jouw beschikbaarheid aan kunt geven, is deze baan ideaal te combineren met een eventuele parttime baan, zorg voor een familielid of kinderen, je thuissituatie of een studie.
 • Door jouw inzet binnen verschillende locaties vergroot je je kennis en je vaardigheden, je doet maximale werkervaring op.
 • Je ontdekt welke locatie of soort zorg jou het meeste aanspreekt. Bijkomend voordeel: ontstaan er op jouw ideale locatie vaste uren? Dan maak  je kans op een structurele werkplek, omdat je al bekend bent bij het team.
 • De Warande Academie! Hier in ons eigen opleidingsinstituut heb jij de mogelijkheid om je verder (persoonlijk) te ontwikkelen via cursussen en opleidingen. Er zijn klassikale cursussen, scholingen en e-learnings via GoodHabitz. Je kunt dus gebruik maken van onze uitgebreide doorgroeimogelijkheden.
 • Onze Marjoke (Vermij, inzetbaarheidscoach) is er om je te begeleiden met je ontwikkeling en je te helpen bij het maken van loopbaankeuzes.
 • Een kinderdagverblijf naast een Warande locatie: in Zeist (Bovenwegen) en in Houten (De Loericker Stee).
 • Ieder kwartaal overleggen met alle flexpoolmedewerkers (want wij zijn één team).
 • Scholingen (deels verplicht), die horen bij je vakgebied.
 • Ieder jaar een teamuitje met de flexpoolcollega’s en voor de dag van de zorg en met kerst een geschenk.
 • En niet te vergeten de ondersteuning van een professioneel en betrokken Flexbureau team dat klaar staat om jou te helpen.
 • Aantrekkelijke regeling voor onder andere het aanschaffen van een fiets, tablet, sportschoolabonnement of musicalkaartjes.
 • De overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Inclusief een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiebijslag.

Wij werken graag met zorg zzp-ers

Klik hier om meer te lezen.

Enthousiast?

Reageer meteen op onderstaande actuele vacatures!
Klik hier voor de vacature Verzorgende IG
Klik hier voor de vacature Helpende

Wil je eerst meer informatie?

Bel/app/mail gerust met:
Nicole Blankenstein, T 06-421 017 19, mail of Andrea Lokhorst, T 06 – 186 881 89, mail.

Kennismaken doen wij altijd met een persoonlijk gesprek. Wij willen graag weten wie je bent, wat je leuk vindt en wat belangrijk is voor jou. Dus tot gauw!

Weten hoe het is om te werken in de flexpool?

Lees hier de ervaring van Annemiek van Doorn (Verzorgende IG Warande Flexpool)!