“Als je ervaring en hart voor je werk hebt, dan komt alles goed, waar je ook werkt”

Annemiek van Doorn

Flexmedewerker (Verzorgende IG)

Annemiek is al 27 jaar werkzaam bij Warande. Ze heeft jaren op vaste afdelingen gewerkt en de opleiding voor Verzorgende IG gedaan. Na lange tijd heeft ze de overstap gemaakt naar het Flexbureau. ‘Na jaren op een vaste afdeling, heb ik toch de sprong gemaakt en ben ik bij het Flexbureau gaan werken. Ik heb hier nog geen moment spijt van!’.

‘Zorg kies je niet zo maar, je moet er feeling mee hebben. Ik werk met ziel en zaligheid voor de bewoners. Maar door voor het Flexbureau te werken, kan ik werk en privé goed gescheiden houden. Als ik op het werk ben, zet ik me volledig in. En zodra ik thuis ben, ben ik ook echt thuis. Ik kan voor een groot deel zelf bepalen wanneer ik wil werken. Natuurlijk moet je ook avonden, nachten en weekenden werken. Via ONS Roosteren kan ik zelf snel zien wanneer er diensten open staan en kan ik zelf op deze diensten inschrijven. Het team van medewerkers van het Flexbureau is goed te bereiken en ze helpen en denken mee. Het wisselen van PG en somatiek houdt me fris, ook het wisselen van afdelingen. In het begin dacht ik: je bouwt als flexmedewerker geen band op met bewoners. Maar het tegendeel is waar. Mensen zijn blij als ze je weer zien op de afdeling. Warande geeft mij de mogelijkheid om in het werk te groeien en het voor mij interessant te houden.’

Word jij mijn nieuwe collega?

Voel je er wat voor om een belangrijke rol te spelen in het leven van
onze cliënten? Dan is Warande dé werkplek voor jou.

Bekijk onze vacatures